0511-820280

Betaling

Voetz podotherapie focust liever op onze podotherapeutische behandelingen dan op de financiële afwikkeling daarvan. We zijn liever zorgverlener dan boekhouder. Om die reden hebben wij de facturering volledig uit handen gegeven aan Infomedics. 

Facturatie via Infomedics

Wij houden het voor u graag zo eenvoudig mogelijk: Infomedics maakt onze rekeningen op en verstuurt deze aan u. U kunt deze betalen aan Infomedics. Zij handelen het daarna verder met ons af. U heeft hierdoor maar met één partij te maken.

U hoeft niets voor te schieten

Wanneer u verzekerd bent voor de behandeling, verwerkt Infomedics de factuur eerst samen met uw zorgverzekeraar. U hoeft dus niets voor te schieten en u hoeft alleen daarna nog de zorg te betalen die niet verzekerd is. Geen gedoe dus met voorschieten en zelf nota’s indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vragen over uw factuur?

Indien u vragen heeft over uw factuur kunt u deze rechtstreeks stellen bij Infomedics. Omdat Voetz podotherapie de facturatie volledig uit handen heeft gegeven, zijn zij de aangewezen partij die u antwoord kan geven. Zij zijn als volgt bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:

9:00 - 17:00 telefonisch bereikbaar op 036-2039100

Infomedics

Geld vergoeding

CONTACTGEGEVENS

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ  Burgum

   0511-820280