0511-820280

Missie & visie

Podotherapie is mensenwerk. Voetz podotherapie staat voor een persoonlijke behandeling en begeleiding voor iedereen met voet-gerelateerde klachten. Voetzorg in de breedste zin van het woord. 

Focus op kwaliteit

Wij brengen en houden mensen graag in beweging, op een gezonde en pijnvrije manier. Pijnklachten aan het bewegingsapparaat kunnen u enorm beperken. Wie last heeft van voeten, knieën, rug of heupen, zal daar voortdurend aan herinnerd worden. Wij kunnen een bijdrage leveren aan de preventie, het herstel en de verbetering van dit functioneren. De focus ligt hierbij op het leveren van kwaliteit. Kennis en kwaliteit gaan bij ons hand in hand. U zult dit zelf ervaren doordat we voldoende tijd en aandacht nemen voor al onze patiënten. Bij ons bent u geen nummertje. We hanteren hoogwaardige apparatuur en behandeltechnieken en hebben een moderne werkomgeving die voldoet aan alle inrichtings- en hygiëne-eisen. De mensen uit ons team worden adequaat geschoold.

Laagdrempelig en open

Voetz podotherapie wil een laagdrempelige en open praktijk zijn. Nu en ook in de toekomst. Wij zijn toegankelijk voor iedereen en helder in onze organisatie en beleid. Onze praktijk is transparant in de opzet en uitvoering van uw behandeling. We houden van oprechte adviezen, maatwerk oplossingen en persoonlijke aandacht.

Behandelruimte

Maximacentrum Burgum

CONTACTGEGEVENS

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ  Burgum

   0511-820280