0511-820280

Kwaliteit

Bij Voetz podotherapie gaan kennis en kwaliteit hand in hand. De juiste opleiding vormt de basis, aangevuld met jarenlange ervaring. We worden voortdurend bijgespijkerd met diverse bijscholingen. Ons beroep is doorlopend in beweging. Omdat we niet houden van stilstaan en graag vooroplopen, doen we er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening op het hoogste niveau te houden. We volgen ontwikkelingen op de voet en staan open voor nieuwe behandelingen en onderzoeksmethoden.

Opleiding

Een podotherapeut heeft de vierjarige hbo-opleiding Podotherapie succesvol afgerond. Deze opleiding is wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs en voldoet aan de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG), artikel 34. De titel ‘Podotherapeut’ is vastgelegd als een bij wet beschermde titel. 

Registratie in Kwaliteitsregister Paramedici

Een podotherapeut is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit geeft inzicht in de kwaliteit van behandelaars. Bij registratie wordt bekeken of de podotherapeut voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG. Om de vijf jaar wordt opnieuw beoordeeld of de podotherapeut nog beschikt over actuele kennis en ervaring. Als de geregistreerde podotherapeut voldoet aan de gestelde eisen behoudt hij of zij de kwaliteitsregistratie. U kunt het Kwaliteitsregister Paramedici eenvoudig raadplegen.

Autoclaaf

Instrumentele behandeling

CONTACTGEGEVENS

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ  Burgum

   0511-820280