0511-820280

Reuma

Als u reuma heeft, dan kunnen er soms ontstekingsprocessen in en rondom uw voetgewrichten ontstaan. Dit is niet alleen vervelend, het kan ook leiden tot wonden en zelfs tot veel pijn. Tijdige behandeling is dan ook raadzaam.

Klachten verminderen of wegnemen

Tijdige behandeling door een podotherapeut van Voetz podotherapie kan uw reuma-gerelateerde klachten verminderen of mogelijk zelfs wegnemen. De podotherapeut kan vervelende klachten in een later stadium voorkomen, door de juiste en tijdige instructies en behandeling. Helaas is de volledige genezing van reumatische voetklachten niet mogelijk, maar een vermindering van uw klachten vaak wel. Ook in een later stadium, wanneer u al klachten heeft, kan de podotherapeut van Voetz podotherapie een uitkomst bieden. Samen met u zetten wij de stap naar pijnvrij bewegen.

Pedicure

Veel reumapati├źnten hebben vanwege vervormingen aan de handen problemen bij het verzorgen van hun voeten. Het knippen van nagels of het behandelen van eelt of likdoorns wordt zo een stuk lastiger. De podotherapeut of medische pedicure kan uw huid- en nagelaandoeningen behandelen. 

Eelt nagels

Eelt nagels

CONTACTGEGEVENS

Prins Bernhardstraat 1a
9251 GJ  Burgum

   0511-820280